Δωρεάν καταχώρηση καταλυμάτων   ( Πρόγραμμα υπό κατασκευή.)

Η εγγραφή μέλους δίνει την δυνατότητα δωρεάν καταχώρησης καταλυμάτων από τους ιδιοκτήτες τους. Η δωρεάν καταχώρηση μπορεί να γίνει για ξενοδοχεία και ξενώνες ή ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα καθώς επίσης και για Βίλλες με έδρα την ευρύτερη περιοχή του Αρίλλα.

Για την δωρεάν εγγραφή σας στο σύστημα καταχωρήσεων χρειάζεται απλά να έχετε μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Οι καταχωρήσεις ι χωρίζονται σε τρεις ενότητες, ανάλογα με τον τύπο του καταλύματος, οι οποίες είναι:

  • ξενοδοχεία και ξενώνες
  • ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα
  • Βίλλες με πισίνα

Η δωρεάν καταχώρηση ξενοδοχείων και άλλων καταλυμάτων στον κατάλογο, ξεφεύγει από τις συνηθισμένες δυνατότητες καταχώρησης τύπου "μικρής αγγελίας", δηλαδή με περιληπτικές πληροφορίες, και προφέρει την δυνατότητα δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης παρουσίασης για την προβολή κάθε καταλύματος με αναλυτικό κείμενο και φωτογραφίες.

Η καταχώρηση πραγματοποιείται online, μέσω του συστήματος διαχείρισης καταχωρήσεων, η χρήση του οποίου προϋποθέτει την (δωρεάν) εγγραφή μέλους, ενώ μετά την αρχική προσθήκη του καταλύματος δίδεται επίσης η δυνατότητα και για την επεξεργασία

Η καταχώρηση καταλύματος σας δίνει την δυνατότητα δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης παρουσίασης (π.χ. για το ξενοδοχείο σας) με αναλυτικό κείμενο περιγραφής, φωτογραφίες και στοιχεία επικοινωνίας.

Είναι ιδανική για όσα καταλύματα δεν έχουν την δική τους ιστοσελίδα, αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και για τα καταλύματα που έχουν την δική τους ιστοσελίδα μιας και έτσι αυξάνουν την γενικότερη προβολή τους στο internet.

Ολοκληρώνοντας την διαδικασία εγγραφής μέλους και εφόσον συνδεθείτε (login) με τα στοιχεία πρόσβασης, θα έχετε στην διάθεσή σας τις επιλογές μέλους, δηλαδή:

  • Προσθήκη/επεξεργασία κειμένου περιγραφής για το κατάλυμα σας
  • Προσθήκη/επεξεργασία φωτογραφιών

Για την υποβολή μιας νέας καταχώρησης (π.χ. ξενοδοχείου) θα πρέπει να έχετε στην διάθεση σας ένα κείμενο περιγραφής (περίπου μία σελίδα) και τουλάχιστον τρεις φωτογραφίες σε μεγάλες διαστάσεις (πλάτος/ύψος). Προαιρετικά, μπορούν να προστεθούν επιπλέον 6 φωτογραφίες (δηλαδή συνολικά 9).

Οι καταχωρήσεις δεν εμφανίζονται αυτόματα στον online κατάλογο, αλλά ελέγχονται με βάση τις προδιαγραφές μιας αποδεκτής καταχώρησης (δηλαδή για παράδειγμα ότι το κείμενο περιγραφής δεν είναι γραμμένο σε greeklish ή δεν είναι γραμμένο όλο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ κλπ).

Με την εγγραφή μέλους μπορείτε να καταχωρήσετε ένα κατάλυμα. Δηλάδη, αν έχετε προς καταχώρηση δύο ή περισσότερα καταλύματα θα πρέπει να δημιουργήσετε ισάριθμους λογαριασμούς μέλους με τα αντίστοιχα emails κάθε καταλύματος.