Εκτύπωση
Κατηγορία: Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Αρίλλα Κέρκυρας
Εμφανίσεις: 3260

Προς όλους τους επιχειρηματίες του τουρισμού στην  περιοχή μας,

Αγαπητοί συνάδελφοι
Όπως ξέρετε φέτος θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη φορά το CORFU BEER FESTIVAL στον Αρίλλα με φιλοξενούμενη χώρα την Τσεχία, την χώρα με την μεγαλύτερη παράδοση μπύρας στον κόσμο.


Αυτή η εκδήλωση έχει καταξιωθεί και έχει αποκτήσει διεθνή εμβέλεια και προβάλλει την χώρα μας, το νησί μας και ιδιαίτερα την περιοχή μας. Για αυτό το λόγο μπορεί αυτό το φεστιβάλ να αποτελέσει μια τεράστια ευκαιρία για προβολή επίσης και των επιχειρήσεών μας προσελκύοντας επισκέπτες στην περιοχή μας την χρονική περίοδο τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι αρχές Οκτωβρίου όπου ακόμα έχει άφθονες πτήσεις από και προς τη Κέρκυρα.


Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η Corfu Beer μπορεί να μας εφοδιάσει με διαφημιστικό και ενημερωτικό υλικό έτσι ώστε μπορούμε να κοινοποιήσουμε και να προωθήσουμε το φεστιβάλ μέσων των δικών μας ιστοσελίδων και κοινωνικών δικτύων με σκοπό την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στα καταλύματα και  ξενοδοχεία μας την χρονική αυτή περίοδο.
Είμαστε στη διάθεση σας να σας προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια.


‘Οποιοι επιθυμούν επιπλέον ενημέρωση μπορούν να στείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Εκ μέρους της οργανωτικής ομάδας του Corfu Beer Festival