Arilas TrailΣας προσκαλούμε την Πρωτομαγιά στις 10:00 το πρωί στην παραλία του Αρίλλα να περπατήσουμε μαζί ένα μονοπάτι που έχει μήκος 8 περίπου χιλιόμετρα και διαρκεί δύο ώρες. Στο τέλος της διαδρομής θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Κερκυραική Μικροζυθοποιήα που θα μπορέσετε να δοκιμάσετε από τις φρέσκες μπύρες μας και μετά να παρακολουθήσετε την συναυλία blues rock που διοργανώνεται για την προώθηση της εκδήλωσης   Corfu Beer Festival  αυτής της χρονιάς με πολύ μπυρα κέφι και σουβλάκια στα κάρβουνα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρίλλα σε συνεργασία με τους κατοίκους και επιχειρηματίες  της περιοχής έχουν κάνει προσπάθειες να δημιουργηθεί ένα μονοπάτι που ξεκινάει στην παραλία του Αρίλλα, οδηγεί δίπλα στο ρέμα, σκαρφαλώνει πάνω από τον Αρίλλα, μέσα στους ελαιώνες, φτάνει κοντά στους Μαγουλάδες και επιστρέφει πίσω στον Αρίλλα. Το μονοπάτι του Αρίλλα επέτρεψε να γίνουν προσβάσιμες περιοχές που ως τώρα δεν ήταν, δίνοντας σας την ευκαιρία να δείτε την περιοχή από άλλο μάτι. Ακολουθήστε το μονοπάτι και ανακαλύψτε έναν τόπο που έχει σταματήσει ο χρόνος.

Πληροφορίες : 6976894095
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την συντήρηση του μονοπατιού.

 

 

Διοργάνωση: Πολιτιστική Πρωτοβουλία Αρίλλα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932350908
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Κατεβάστε το αρχείο GPX για τη συσκευή  GPS σας
ΚΑτεβάστε το αρχείο  KLM για να το δείτε στο Google Earth

Επισκεφτείτε το μονοπάτι στο everytrail.com