Το Μονοπάτι του ΑρίλλαΗ Πολιτιστική Πρωτοβουλία Αρίλλα διοργανώνει, την Πρωτομαγιά στις 10:00 π.μ., τον καθιερωμένο  περίπατο στο μονοπάτι του χωριού μας, με εκκίνηση από την παραλία και κατάληξη στο χώρο της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας.
Ο Σύλλογος μας, σε συνεργασία με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής, έχουν κάνει προσπάθειες για να δημιουργηθεί ένα μονοπάτι μήκους 8 χιλιομέτρων περίπου. Η διαδρομή του ξεκινάει από την παραλία του Αρίλλα, συνεχίζει δίπλα από το ρέμα, οδηγεί μέσα στους ελαιώνες του χωριού, περνάει κοντά από τους Μαγουλάδες και επιστρέφει στον Αρίλλα. 

Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι να γίνουν προσβάσιμες περιοχές του χωριού, οι οποίες δεν ήταν μέχρι πριν μερικά χρόνια.
Η διάρκεια του περιπάτου είναι περίπου 2 ώρες και στο τέλος της διαδρομής θα
υπάρχουν, για όσους το επιθυμούν, φαγητά, ποτά αναψυκτικά και μπύρες από την Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία. Τα έσοδα από την εκδήλωση αυτή θα διατεθούν για την συντήρηση του μονοπατιού, αλλά και την δημιουργία νέων διαδρομών στην περιοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Δολιανίτη Σπυρίδων e­mail: info@pp­-arilla.gr