Ο Αρίλλας που βρίσκετε μεταξύ του Αγίου Στέφανου και Αγίου Γεώργιου είναι ένας μικρός οικισμός αποτελούμενος από 450 περίπου κάτοικους.

Εδώ και 40  Χρόνια η παραλία και τα καταστήματα του προσφέρουν την φιλοξενία τους σε επισκέπτες από πολλές ευρωπαϊκές και μη χώρες, καθώς και από την Ελλάδα, οι οποίοι συνεχίζουν να επιστρέφουν χρόνο με το χρόνο.
Η παραλία φημίζεται για το φυσικό κάλος της, τα κρυστάλλινα καθαρά και ρηχά νερά, τα καταπληκτικά ηλιοβασιλέματα, την ψιλή χρυσόχρωμη άμμο που είναι τέλεια για οικογένειες με μικρά παιδιά.
Είναι το ιδανικό μέρος για να περάσει κάποιος ήσυχες και ρομαντικές διακοπές, καθώς να κάνει μοναδικές πεζοπορίες προς τα γύρω χωριά ή να εξερευνήσει την υπόλοιπη Κέρκυρα με το αυτοκίνητο η μηχανάκι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή του Αρίλλα κατάφερε λόγω των συγκυριών να ξεφύγει από την καταστροφή των μεγάλων μονάδων μαζικού τουρισμού που συνεχίζει να συμβαίνει στις περισσότερες όμορφες παραλίες του τόπου μας, καθώς οι επιχειρήσεις του Αρίλλα όπως ταβέρνες εστιατόρια μικρά ξενοδοχεία και καταλύματα, ανήκουν όλες σε ντόπιες οικογένειες που κάνουν ότι μπορούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών της περιοχής, προσφέροντας καλή ποιότητα παροχών και πολύ προσωπική ασχολία.