Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Α.Κ.  της 7ης Δεκεμβρίου 2023,
αφού είχε απαρτία και ομόφωνα αποφασίστηκε η έναρξη των διαδικασιών για Εκλογές με δικαστικό αντιπρόσωπο την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 από τις 18:00 έως τις 20:00.
Για την τριμελή  Εφορευτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι: Μπάρδης Σπύρος, ( Porto Timoni restaurant)  Λούβρος Νικόλαος  (Λεώνης) και Μουζακίτης  Γεώργιος ( kostas Market) 

  • Αποφασίστηκε ομόφωνα σύνταξη εγγράφου προς την περιφέρεια και κάθε σχετικού φορέα για την εναντίωση του Σ.Ε.Α.Κ. Για το παράκτιο αιολικό πάρκο που ενδέχεται να εγκατασταθεί στην περιοχή μας.
  • Συζητήθηκε και αναδείχθηκε  πρόβλημα σχετικό με την άναρχη και απροσδιόριστη εξάπλωση Του Γυμνισμού στην παραλία του Αρίλλα.
  • Συζητήθηκε η ανάγκη να ασκηθεί πίεση προς τους υπεύθυνους δημόσιους φορείς για την κατάσταση των ντουζιέρων και του αναπηρικού αμαξιδίου παραλίας, και γενικά τον καταμερισμό  αρμοδιοτήτων για την γενική κατάσταση της παραλίας και άλλων δημοσίων χώρων της περιοχής μας όπως τον καθαρισμό του ποταμιού.
  • Τέθηκε θέμα κυκλοφοριακής συμφόρησης στον στενό δρόμο προς την παραλία και εκφράστηκε η ανάγκη για άμεση πληροφόρηση των κατοίκων για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και φυσικών καταστροφών
  • Εκφράστηκε η ανάγκη των νεοφερμένων ξενόφωνων επιχειρηματιών να μπορούν να επικοινωνούν και να ανήκουν σε ένα τέτοιο σωματείο που θα τους βοηθήσει να επικοινωνήσουν, να ενταχθούν και να καταλάβουν καλύτερα τα κοινά του τόπου.
  • Μεταξύ άλλων προτάθηκε και η ανάγκη για τον προσδιορισμό ενός πλάνου που θα διαμορφώσει ένα τουριστικό μοντέλο με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη, την αειφορία και την ποιότητα.
  • Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ξεχωριστή συνάντηση για να σηζητηθεί το μέλον και η διαχείριση του Κέντρου ανακύκλωσης Αρίλλα 

    Η εφορευτική Επιτροπή θα έιναι στο χώρο του Παλιού σχολείου Αρίλλα από τις 19:00 έως τις 21:00 την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 και την Παρασκευή 12 η Ιανουαρίου 2024 για να προσελθουν όσοι θα βάλουν υποψηφιότητα και όσοι επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στον Αρίλλα και την γύρω περιοχή που επιθυμουν να ενγραφούν έχοντας μαζί τους έναρξη δραστηριόττας,  Δελτίο Ταυτότητας και ΑΦΜ, και εφόσον είναι ταμειακά ενήμεροι για το έτος 2024.
    Οι εκλογές προγραμματίστικαν για την Τετάρτη 17 Ιανουαρίυ 2024 από τις 18:00 έως τις 20:00 με την παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου.

    Η Εφορευτική Επιτροπή

    Γεώργιος Μουζακίτης  6945303547
    Σπυρίδων Μπαρδης      6982161768
    Νικόλαος Λούβρος        96979334448