Corfubeer Η Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία διοργανώνει, σε συνεργασία με την Ένωση Barmen Ελλάδος και την ενημερωτική ιστοσελίδα BeerBartender.gr, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, σεμινάριο μπύρας στον χώρο του εργοστασίου της στον Αρίλλα Κέρκυρας.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 με ώρα προσέλευσης 10.00 και ώρα έναρξης 10.30 πμ.

Παρακαλούνται όλοι οι φίλοι και φίλες της Corfu Beer που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μπύρας την Τετάρτη 20 Μαρτίου να επικοινωνήσουν μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail για τη καλύτερη οργάνωσή του. Για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον σας ξεπερνά τις προσδοκίες μας. Ευχαριστούμε..

τηλ: +302663052072
fax: +302663052132

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξειδίκευση στην μπύρα , των επαγγελματιών και γενικά των εργαζόμενων στον χώρο (ιστορία της μπύρας, τρόπος παρασκευής, κατηγορίες μπύρας, κλπ). Στο τέλος του σεμιναρίου θα παραλάβουν πιστοποιητικό τα μέλη της Ένωσης Barmen Ελλάδος, καθώς θα υπάρχει και η δυνατότητα να εγγραφούν οι barmen που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ΕΜΕ.

Λίγα λόγια για το σεμινάριο… Το σεμινάριο είναι ανοιχτό προς όλους τους επαγγελματίες μέλη της Ε.Μ.Ε . Θα υπάρξει ξενάγηση στο εργοστάσιο της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας από τον ζυθοποιό της εταιρίας κ. Κλαύδιο Μουζακίτη. Ο κ. Σπύρος Καλούδης, Δ/Σ της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας με τη σειρά του, θα μιλήσει για την εταιρία και την επιχειρηματικότητα του κλάδου γενικότερα. Θα ακολουθήσουν ομιλίες των κυρίων Κόλτσιου Ιωάννη (πρόεδρος της ΕΜΕ) και Ραδίση Νικολά (μέλος της EME με εξειδίκευση στην μπύρα και ιδρυτής της ενημερωτικής ιστοσελίδας BeerBartender.gr), με θέματα την ιστορία της μπύρας, θρεπτική της αξία, κατηγορίες-είδη μπύρας, cocktails από μπύρα, beerbartenders , κ.α..

Το σεμινάριο μπύρας θα χαιρετίσει με ομιλία του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Χονδρογιάννης.Τέλος, οι παρευρισκόμενοι θα δοκιμάσουν της μπύρες της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας και θα γευτούν κρύα πιάτα μπύρας από τους σεφ Παύλο Σουέρεφ και Σπύρο Αυθίνο.

Για περισσότερες πληροφορίες , παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Τσίλη στον τηλεφωνικό αριθμό 6945155527 και τον κ. Γιάννη Λινοσπόρη στον τηλεφωνικό αριθμό 6970884513.